Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

Μήπως είσαι και εσύ ένας από αυτούς;
(Του Μπραντ Στάιγκερ)


Το περασμένο τέταρτο του αιώνα μερικά από τα λαμπρότερα επιστημονικά μυαλά έκαναν μία μεγάλη προσπάθεια να ανακαλύψουν αποδείξεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Η αναζήτηση αυτή λαμπάδιασε τη φαντασία κάθε σκεπτόμενου ανθρώπου του πλανήτη μας. Χιλιάδες άνθρωποι αφιέρωσαν τη ζωή και την ενεργητικότητά τους σε μία προσπάθεια να απαντήσουν στο εφιαλτικό ερώτημα: είναι η ανθρωπότητα μόνη της στο Σύμπαν;

Εγώ και η γυναίκα μου έχουμε μάθει ότι η ερώτηση αυτή έχει ήδη απαντηθεί. Έχουμε ανακαλύψει ότι υπάρχουν εξωγήινες και βρίσκονται τώρα εδώ, ζώντας ανάμεσά μας, πάνω στη Γη! Και το σπουδαίο είναι ότι ίσως ΕΣΕΙΣ να είστε ένας από αυτούς.

Αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο, μερικοί άντρες και γυναίκες ανταποκρίνονται σε κάποια αξιοθαύμαστη εσωτερική παρόρμηση, λες και κάποιες απίστευτες χρονοφόρες κάψουλες σκάνε μέσα στις καρδιές τους, στον εγκέφαλό τους, στη ψυχή τους. Αρχίζουν να αποκτούν ιδιόρρυθμες αναμνήσεις, που τους υπενθυμίζουν ότι η αληθινή πατρογονική τους πατρίδα είναι ένα πολύ μακρινό, ένα πολύ ξένο "κάπου αλλού".

Οι αφυπνιζόμενοι αυτοί εξωγήινοι θυμούνται ότι ήρθαν στη Γη για να εκτελέσουν μία συγκεκριμένη αποστολή. Και αποκτούν την πεποίθηση ότι πρέπει να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν στην ανθρωπότητα να περάσει τις δύσκολες εποχές που έρχονται για όλους τους κατοίκους του πλανήτη. Οραματίζονται ότι ίσως μέσα στα επόμενα χρόνια, εκείνοι που κατοικούν τη Γη θα πρέπει να αντέξουν σε τρομερούς κατακλυσμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις, γεωλογικές μεταβολές, συντριβή κοινωνικών δομών, ανατροπή πολιτικών κατεστημένων και ίσως ακόμα την αναστροφή του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου του πλανήτη ή την απόκλιση των μαγνητικών του πόλων.

Η μεγάλη πλειοψηφία των εξωγήινων που έχουμε ανακαλύψει είναι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη βοήθεια των συνανθρώπων τους. Είναι ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, νοσοκόμες, γιατροί, αστρολόγοι, δημοσιογράφοι, χειροπρακτικοί, δάσκαλοι, καθηγητές και ψυχικοί.

Οι εξωγήινοι αυτοί ήταν άγνωστοι για χρόνια, γιατί δεν μοιάζουν καθόλου σαν εκείνα τα τέρατα της επιστημονικής φαντασίας ή τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια. Είναι άντρες και γυναίκες φυσιολογικής εμφάνισης. Επειδή κάποιος εσωτερικός μηχανισμός "πυροδότησης" τους αφυπνίζει κάνοντάς τους να αντιλαμβάνονται ότι τώρα είναι ο καιρός να φανερωθούν και να προετοιμάσουν τον πλανήτη για μια γρήγορα επερχόμενη περίοδο μεταμορφώσεων, οι άνθρωποι αυτοί καταλαβαίνουν ότι έχουν κάτι το επιπλέον, που φαίνεται ότι τα γήινα ξαδέλφια τους δεν το έχουν!

Οι εξωγήινοι ανάμεσά μας γνωρίζουν ότι έχουν μέσα τους το σπόρο που άφησαν οι εξωγήινοι, οι "Υιοί του Θεού", οι οποίοι επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας στους αρχαίους χρόνους. Και γνωρίζουν ότι θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα επιζήσουν και θα κληρονομήσουν τη Νέα Εποχή. Γνωρίζουν ότι θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που ξεπροβάλλουν από τις στάχτες του Παλαιού Κόσμου για να διεκδικήσουν μία δοσμένη από τα άστρα κληρονομιά, μία καινούργια Αναγέννηση για ένα ξαναγεννημένο είδος...

Στο τέλος της δεκαετίας του '60 και στις αρχές της δεκαετίας του '70 πείστηκα ακόμα περισσότερο ότι ατά τα διάφορα αντικείμενα που ερευνούσα ήταν στην πραγματικότητα εκδηλώσεις μίας και μόνο πηγής. Κατά η γνώμη μου, όλα αυτά σημαίνουν ότι εμείς οι άνθρωποι είμαστε μέρος μίας ευρύτερης κοινότητας ευφυών οντοτήτων, μιας πολυπλοκότερης ιεραρχίας δυνάμεων και αρχών, ενός πλουσιότερου βασιλείου αλληλοσυσχετιζόμενων ειδών -φυσικών και μη φυσικών- από ότι έχουμε ονειρευτεί στις φιλοσοφίες μας.

Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που μου εμφανίστηκε ένας κουκουλοφόρος Διδάσκαλος με στέρεα μορφή, όχι μονάχα δεν τον καλωσόρισα με την ταπεινότητα που έπρεπε, αλλά προσπάθησα ν τον χτυπήσω στο πρόσωπο. Η υλοποιημένη οντότητα ήταν εκεί, τόσο χειροπιαστή στην εμφάνιση, ώστε αντέδρασα κατά ένα πολύ πρωτόγονο τρόπο. Νόμιζα ότι κάποιος εισβολέας είχε μπει στο σπίτι. Το χτύπημα βέβαια δεν "ελήφθη". Κάθε ίχνος της δύναμής μου αποστραγγίστηκε ξαφνικά. Μαζεύτηκα σαν μπαλόνι που ξεφουσκώνει. Τότε μία βαθειά και εξώκοσμη φωνή είπε: "Μη φοβάσαι. Εμείς δεν θα σου κάνουμε κακό".

Εκείνο το "εμείς" με προβλημάτιζε πάντοτε, γιατί το μόνο που έβλεπα ήταν μία και μόνο οντότητα. Ξέρω, πάντως, ότι εκείνη τη νύχτα δέχτηκα σπουδαίες οδηγίες, έστω και αν δεν έχω συνειδητή ανάμνηση του τι επακολούθησε.

Σε επόμενες συναντήσεις μας με τέτοιες αρχετυπικές μορφές έμπαινα πάντοτε σε μία κατάσταση μη-συνείδησης, λες και ο ασταμάτητα ερευνητικός μου νους έπρεπε να απομονωθεί έτσι που η κατάσταση αντιληπτικότητας που υπάρχει στον Πρωτογενή Εαυτό μου να μπορεί να δέχεται μία εκκένωση γνώσης από τον Διδάσκαλο. Με μερικές από αυτές τις επισκέψεις είναι λες και με παίρνουν σε κάποιο ενδιάμεσο σύμπαν και με εκπαιδεύουν και καθοδηγούν. Μπαίνω σε μία μεγάλη αίθουσα που φαίνεται να είναι ένας μαρμάρινος ναός και εκεί βλέπω πολλούς άλλους σπουδαστές που είναι ήδη καθισμένοι στις θέσεις τους. Μπορώ να διακρίνω καθαρά τα πρόσωπα μερικών αλλά τα πρόσωπα των Διδασκάλων φαίνονται τις περισσότερες φορές κρυμμένα με κάτι σαν κουκούλες μοναχών.

Ορισμένα θέματα των διδασκαλιών φαίνονται πάντοτε συγκεχυμένα. Μερικές φορές δεν θυμάμαι τίποτα από το μάθημα σε συνειδητό επίπεδο. Αλλά έχω καταλήξει να πιστεύω ότι θυμάμαι το κεντρικό νόημα των οδηγιών όταν κάθομαι να τα γράψω.

Σε άλλες περιπτώσεις θυμάμαι ζωντανά μερικά σημεία των οδηγιών και μπορώ να τα συζητήσω με όσους έρχονται για σεμινάρια πάνω στην Αφύπνιση. Και είναι πάντοτε θαυμάσιο όταν συναντώ κάποιον στο γήινο πεδίο τον οποίο έχω αναγνωρίσει σαν έναν από τους συμμαθητές μου στο Χρυσό Ναό της Αγάπης - Σοφίας και Γνώσης. Συνήθως δε χρειάζονται παρά λίγα μόνο λόγια μεταξύ μας για να θυμηθούμε που έχουμε συναντηθεί σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Η πιο δραματική από αυτές τις συναντήσεις μου συνέβη όταν έδωσα μία διάλεξη στα πλαίσια ενός σεμιναρίου στη Νέα Υόρκη. Είχα τελειώσει τη διάλεξη και καθόμουν στο ακροατήριο για να ακούσω την ομιλία ενός συναδέλφου. Σε μια στιγμή αντιλήφθηκα συγκεχυμένα ένα άτομο που έφευγε από τη σειρά στην οποία μόλις είχε καθίσει. Σε λίγα δευτερόλεπτα βρέθηκα να βγαίνω απότομα από την αίθουσα αν και συνειδητά ήθελα να μείνω για την ομιλία. Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ένοιωθα να οδηγούμε νοητικά στην έξοδο. Όταν έφθασα εκεί, είδα μία ξανθιά γυναίκα που είχες γυρισμένη την πλάτη προς το μέρος μου.

Ένοιωσα επιτακτική την ανάγκη να της μιλήσω και τη ρώτησα αν εξακολουθούσε να βρέχει, αν και μια ματιά στη γυάλινη πόρτα θα απαντούσε εύκολα στην απορία μου. Όπως γύρισε να με κοιτάξει, ένα έντονο φως φάνηκε να εκπέμπεται από κάποια εσωτερική πηγή που σχεδόν με τύφλωσε. Έγινε μία στιγμιαία αναγνώριση, ένα συναίσθημα ότι έχουμε μοιραστεί πολλούς αιώνες. Το όνομά της ήταν Φράνση και περάσαμε τις επόμενες ώρες συζητώντας πάνω στα κοινά μας ενδιαφέροντα.

Δεν παραξενεύτηκα που η Φράνση πληρούσε όλα τα χαρακτηριστικά του πρότυπου Αστράνθρωπου τα οποία είχα συγκεντρώσει στο το βιβλίο μου "ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ". Από την ηλικία των 5 ετών είχε διαρκείς επαφές με μία οντότητα που περιγραφόταν σαν "αγγελική" και πίστεψε ότι "είχε έρθει ο καιρός" για να αρχίσει να διακηρύσσει προς όλους ότι γεννιόταν ήδη μι Καινούργια Εποχή.

Στο παρελθόν η Φράνση είχε κληθεί από διάφορα μεταφυσικά κινήματα και κύκλους πνευματιστικών δραστηριοτήτων και της είχε ζητηθεί να ταξιδέψει στη χώρα και να μιλήσει σε άτομα που ήθελαν αν πάρουν οδηγίες κατά τον τρόπο που πήρε εκείνη. Ξέροντας ότι η αποστολή της απαιτούσε μία περίοδο απομόνωσης, στη διάρκεια της οποίας θα έπαιρνε και άλλες οδηγίες, απέρριπτε όλες αυτές τις προσφορές, χωρίς όμως και να αρνείται τις συμβουλές της σε διάφορα άτομα.

Μόλις παντρεύτηκα αυτή τη σύγχρονη προφήτισσα την παρακίνησα να γράψει το "REFLECTIONS FROM AN ANGELS EYE", το οποίο περιέχει τις διδασκαλίες που έχει δεχτεί στη διάρκεια εκείνης της περιόδου της μοναξιάς και του διαλογισμού. Πάνω από 20 χρόνια έρευνας και μελέτης σύγχρονων προφητών και επαφικών φαίνοντας να κορυφώνονται με την ανακάλυψη της Φράνση. Τώρα, επιτέλους, θα είχα κοντά μου μια προφήτισσα - διδάσκαλο, της οποίας οι τόσες Επαφές με Οδηγούς και Διδασκάλους θα έδιναν τη δυνατότητα να "αναδυθούν" πολλοί Άνθρωποι των Άστρων.

Να ένα από τα μηνύματα που δόθηκε στη Φράνση στη διάρκεια μία "εκπομπής" γνώσεων από τις οντότητες που την καθοδηγούν:

"Υπάρχουν δύο είδη βοηθών του ανθρώπινου είδους στη Γη σήμερα. Είναι οι Αστρογόνοι, τα άτομα δηλαδή εκείνα των οποίων τα γονίδια φέρνουν χαρακτηριστικά των εξωγήινων προγόνων τους μαζί με τα χαρακτηριστικά των γήινων προγόνων τους και υπάρχουν και οι Αστροβοηθοί, που έχουν κληρονομήσει τα γονίδια ανθρώπινων προγόνων που ήρθαν σε επιμιξία με εξωγήινους σε αρχαίους χρόνους ή που εξελίχθηκαν γρηγορότερα από άλλους γήινους.

Οι Αστροβοηθοί ίσως να μην έχουν πολλά από τα χαρακτηριστικά του πρότυπου Αστρανθρώπου, αλλά είναι απόγονοι εκείνων των αρχαίων που υπηρέτησαν σαν μαθητές όντων από τα άστρα. Βοήθησαν τους εξωγήινους στο να παρέμβουν κατά τον καλύτερο τρόπο στα ανθρώπινα πράγματα. Εκκόλαψαν τους Αστρογόνους που προέκυψαν από τις πρώτες ενώσεις των γήινων και των εξωγήινων.

Αργότερα στην πορεία της ιστορίας οι Αστροβοηθοί ήταν εκείνοι που τελειοποίησαν ορισμένες τελετουργίες ώστε να μπορέσουν άλλοι άνθρωποι να γίνουν μεμυημένοι των Σπορέων από άλλους κόσμους. Ανέπτυξαν βαθμιαία άλλα σταθερά προγράμματα για την βοήθεια του ανθρώπινου είδους.

Οι Αστροβοηθοί λοιπόν είναι πολύ εξελιγμένοι γήινοι που έχουν επιταχύνει την ανέλιξη τους προς την Πηγή και βαδίζουν και εργάζονται χέρι με χέρι με τους Αστρογόνους βοηθώντας την Ανθρωπότητα. Από γωνιά σε γωνιά της γης υπήρχαν σιωπηλοί και ανέκαθεν προπορεύονταν από τους άλλους γήινους που εξελίσσονταν αργά. Στην εποχή μας έχουν φθάσει στο κορύφωμά τους, λίγο προτού μεταμορφωθεί ολόκληρη η Γη.

Οι Αστροβοηθοί είναι αυτοί που στην εσωτεριστική διδασκαλία αναφέρονται σαν Παλαιές Ψυχές. Είναι πολύ πιο ευαίσθητοι και έχουν μεγαλύτερες ψυχικές ικανότητες. Στην τωρινή φάση της ανάπτυξης συνεργάζονται με τους Αστρογόνους γιατί συνδέονται νοητικά και πνευματικά μαζί τους. Οι Αστράνθρωποι είναι οι διδάσκαλοι ανάμεσα στο ανθρώπινο είδος που θα βοηθήσουν τους Αστρογόνους στην εξαγγελία της Νέας Εποχής. Οι Αστράνθρωποι είναι οι μαίες που θα βοηθήσουν στον τοκετό του Νέου Κόσμου και του Νέου Ανθρώπου!"

Το βασικό πορτραίτο του Ανθρώπου των Άστρων και του Ουράνιου τύπου (βλέπε ανάλογο θέμα) συμπεριλαμβάνει τα εξής χαρακτηριστικά:

- Μαγνητικό βλέμμα
- Χαρισματική προσωπικότητα
- Θερμοκρασία σώματος χαμηλότερη της κανονικής
- Ασυνήθιστος τύπος αίματος ή ακόμα και συνδυασμός ομάδας αίματος
- Μεταβατικός σπόνδυλος, επιπλέον σπόνδυλος ή ψευτοσπόνδυλος, επιπλέον ή ανώμαλη πλευρά
- Υπερευαισθησία στον ηλεκτρισμό, στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.λ.π.
- Πίεση αίματος χαμηλότερη της κανονικής
- Αρκούνται σε λίγο ύπνο και αποδίδουν περισσότερο τις νυχτερινές ώρες
- Υπήρξαν μη αναμενόμενα από τους γονείς τους παιδιά
- Αν και γενικά, εκφράζουν την αγάπη τους για τους γονείς τους, αισθάνονται ότι η μητέρα και ο πατέρας τους δεν είναι οι πραγματικοί τους γονείς
- Αισθάνονται ότι οι πραγματικοί τους πρόγονοι ήρθαν από έναν άλλο κόσμο, από μία άλλη διάσταση, από ένα άλλο επίπεδο συνειδητότητας και νοσταλγούν την αληθινή τους πατρίδα, εκεί «πέρα από τ' άστρα»
- Έχουν ένα συναίσθημα «επείγοντος», μία έλλειψη χρόνου για την εκπλήρωση σπουδαίων σκοπών και μίας ειδικής αποστολής
- Έχουν την αίσθηση ενός βόμβου ή μηχανικού ήχου υψηλής συχνότητας στα αυτιά τους πριν ή κατά τη διάρκεια κάποιου ψυχικού γεγονότος ή προειδοποίησης κινδύνου
- Αόρατοι σύντροφοι κατά την παιδική τους ηλικία, που τους πρόσφεραν καθοδήγηση, πληροφορίες ή συμπαράσταση και διατήρησή τους στη συνέχεια, σαν οδηγούς, προστάτες κ.λ.π.
- Είχαν ένα σοβαρό ατύχημα, ασθένεια ή τραυματική εμπειρία γύρω στα 11 ή 12 που τους ενθάρρυνε να στραφούν «προς τα μέσα»
- Φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες που θεωρούνται παραφυσικές από την οικογένειά τους και τους συνομήλικούς τους. Επίσης, φαίνεται να έχουν ασυνήθιστες ικανότητες σε τομείς όπως οι τέχνες, τα μαθηματικά, η μουσική, το δράμα, οι φυσικές επιστήμες ή η θεραπεία
- Βρίσκουν ότι τα μικρά παιδιά και τα ζώα, έλκονται από αυτούς
- Ίσως έχουν μυστικιστικές διασταυρώσεις στις παλάμες τους
- Αισθάνονται ασυνήθιστη έλξη για τα κρύσταλλα και ορισμένα είδη πέτρας
- Έχουν συχνά όνειρα πτήσεων, στα οποία κινούνται ελεύθερα στον αέρα

8 σχόλια:

  1. Σημαντικες αποκαλυψεις για την δικη μου αποστολη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Να είσαι πάντα καλά Μάριαν μου! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

      Διαγραφή
  3. Σημαντικες αποκαλυψεις για την δικη μου αποστολη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΟΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΜΗΚΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι πάντα καλά Θέμη μου! Σ' ευχαριστώ από καρδιάς!!!

      Διαγραφή
  5. ενα μεγαλο ευχαριστω μου συμβαινουν πολλα αλλα αναγνωρισα και πολλα σημεια παντα νοιωθω οτι ειμαι στο σταυροδρομι και δεν νοιωθω οτι το σπιτι μου ειναι εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή