Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΓΩ

Το Εγώ σας κάνει να νομίζετε ότι η αξία σας μετριέται εξωτερικά.


Όταν πορεύεστε συνειδητά προς το Πνεύμα, τότε δεν χρειάζεται πια να κρίνετε την αξία σας. Όταν σκέφτεστε το Θεό, αναγνωρίζετε ότι είναι ένα ον, πέρα από κάθε κριτική. Ποιος από εσάς θα έκρινε τον Θεό; Ο λόγος που κρίνετε τον εαυτό σας είναι επειδή τον βλέπετε μέσα από μάτια που επηρεάζονται από την πολικότητα της ζωής σας στη Γη. Αυτή η πολικότητα σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε διαφορετικοί από το Θεό. Σας λέμε εδώ ότι υπάρχει μόνο μία αλήθεια και ότι καθένας από εμάς φέρει ένα ιδιαίτερο άρωμα αυτής της αλήθειας. Είμαστε όλοι μέρη του Όλου που ονομάζετε Θεό.

Δείτε τον εαυτό σας ως μια προέκταση της μιας αλήθειας που διαπερνά τα πάντα. Δείτε τον εαυτό σας ως αληθινό κομμάτι του θεού που είστε. Ξεχάστε την κριτική προς τον εαυτό σας, γιατί αποτελεί αποπροσανατολισμό της ενέργειας και σας εμποδίζει να συνδεθείτε πλήρως με τη δύναμή σας.

Τολμήστε να επιτρέψετε στη δύναμη μέσα σας να εκδηλωθεί.

Όταν αυτή η δύναμη αρχίζει να αναδύεται, θα αισθανθείτε τη ροή της Συμπαντικής ενέργειας. Σε αυτή την περίοδο σας ζητάμε να ελέγξετε το Εγώ σας. Καθώς αναγνωρίζετε τη δική σας δύναμη, αφήνετε χώρο στους άλλους να βρουν τη δική τους. Το μήνυμα που δίνετε προς τα έξω βοηθά τους άλλους να βρουν τον δικό τους δρόμο επιστροφής στην Εστία ή λέει: «ακολουθήστε με γιατί εγώ είμαι τώρα ο νέος ηγέτης»; Επιστρέφοντας στη δύναμή σας, θα διατηρήσετε την ισορροπία μόνο αν επιτρέπετε σε όλες τις γεύσεις της αλήθειας να εκδηλωθούν.

Είναι ατυχές γεγονός ότι εμείς σε αυτή την πλευρά χρειάστηκε να αποσυνδεθούμε από κάποιους κατά τα άλλα καλούς αγγελιοφόρους εξαιτίας της ανισορροπίας του Εγώ τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι μερικές φορές το Εγώ είναι τόσο ισχυρό που οι αγγελιοφόροι δεν καταλαβαίνουν πάντοτε ότι έχουν αποσυνδεθεί.

Πλησιάζετε γρήγορα σε μια εποχή όπου όλοι στον πλανήτη θα ανακτούν και πάλι τις ατομικές τους δυνάμεις δημιουργίας. Μαθαίνοντας να ζείτε με αρμονία και δύναμη θα στρώσετε τον δρόμο για ένα πολύ φωτεινό μέλλον στον πλανήτη Γη.

Εξασκηθείτε να κάνετε επιλογές στη ζωή σας χωρίς την κριτική διάθεση που χρησιμοποιούσατε στο παρελθόν. Όταν κάτι μπαίνει στο πεδίο σας, επιλέξτε το ή μην το επιλέξετε, αλλά μην το χαρακτηρίζετε καλό ή κακό. Αυτές οι ταμπέλες αντανακλούν κρίσεις, οι οποίες έχουν ως συνέπεια τη λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας. Αποδεχτείτε το ως δικό σας ή αφήστε το να φύγει με αγάπη σαν να μην είναι απλώς ένα άρωμα της αλήθειας που συνηχεί μέσα σας τη συγκεκριμένη στιγμή...

Απόσπασμα από το βιβλίο «Η ΡΟΜΦΑΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΕΜΝΗΣΟ Εν - θυμήσου», εκδόσεις «ΚΡΥΩΝ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου