Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Πολλοί Εργάτες του Φωτός, έχουν προηγούμενες ενσαρκώσεις σε άλλες διαστάσεις ή πλανήτες. Επιλέγουν να ενσαρκωθούν στη Γη με ανθρώπινη μορφή για να βοηθήσουν στη Νέα Εποχή!


Τα χαρακτηριστικά τους είναι τα εξής:

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΤΙΑ - Οι αστρικοί άνθρωποι έχουν μάτια που έχουν σχήμα αμύγδαλου ή έχουν σχήμα Σελήνης, με τις γραμμώσεις να δείχνουν προς τα κάτω, όπως το γράμμα η.

ΜΙΚΡΟΚΑΜΩΜΕΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ - Οι περισσότεροι ενσαρκωμένοι αστρικοί άνθρωποι έχουν μικρά κόκαλα και είναι ή λεπτοί ή κοντοί στο ανάστημα.

ΑΤΟΝΕΣ ΟΨΕΙΣ - Συνήθως έχουν συνηθισμένα χαρακτηριστικά προσώπου και οι περισσότεροι ντύνονται πολύ πρόχειρα. Είναι σαν να θέλουν αν αναμειγνύονται με το πλήθος και να μην τραβούν την προσοχή επάνω τους.

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΑΥΡΕΣ - Οι αστρικοί άνθρωποι έχουν αύρες με ραβδώσεις που κινούνται προς τα έξω, μακριά από το σώμα, με χρώματα του ουράνιου τόξου. Οι άνθρωποι και τα όντα αυτά από τις διαστάσεις της γης, έχουν αύρες που περιβάλλουν το σώμα τους σαν κέλυφος αυγού. Αυτές οι διακριτικές αυρικές διαμορφώσεις φαίνονται στις φωτογραφίες της αύρας και στις φωτογραφίες Κίρλιαν.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΖΩΗΣ -  Ο σκοπός της ζωής τους είναι να βοηθήσουν όπου χρειάζεται. Οι αστρικοί άνθρωποι συχνά κρατούν ανοιχτές τις πόρτες για ξένους και αφήνουν ανθρώπους να περάσουν μπροστά τους σε μεγάλες ουρές αναμονής, χωρίς να νοιάζονται εάν θα ακούσουν ένα ευχαριστώ. Είναι εδώ για να είναι ευγενείς, για να αραιώσουν συλλογικά το στρες και τη βία του πλανήτη. Λόγω αυτού του διαφοροποιημένου σκοπού ζωής, οι αστρικοί άνθρωποι δεν έχουν, συνήθως, έναν συγκεκριμένο σκοπό ζωής, αλλά αντίθετα, έχουν συμφωνήσει να βοηθούν όποιον χρειάζεται βοήθεια. Έτσι, συχνά έχουν συνηθισμένες εργασίες, όπου μπορούν να προσεγγίσουν πολλούς ανθρώπους με τα ενθαρρυντικά τους λόγια και τις αισιόδοξες νοοτροπίες τους.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ - Έχουν μικρή ανοχή στην ανεντιμότητα και τη βία. Ήρθαν από πλανήτες όπου αυτά τα στοιχεία δεν υπάρχουν και έτσι δεν ξέρουν πώς να συμβιώσουν με ανθρώπους που δεν είναι αυθεντικοί, που χειραγωγούν ή είναι βίαιοι. Λόγω αυτής της απουσίας ικανοτήτων συμβίωσης με συνηθισμένα γήινα προβλήματα, οι ενσαρκωμένοι εξωγήινοι συχνά κρίνονται λανθασμένα ως ψυχιατρικά διαταραγμένοι, περιλαμβανομένης και του συνδρόμου ανεπάρκειας συγκέντρωσης (ADD) και της σχιζοφρένειας.

ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ - Επειδή οι πλανήτες τους έχουν διαφορετικά έθιμα οικογενειακής ζωής, γέννησης παιδιών, αναπαραγωγής και έρωτα, πολλοί αστρικοί άνθρωποι δεν κάνουν συμβόλαια για να κάνουν γήινους γάμους ή παιδιά. Νιώθουν εκτός συγχρονισμού με τις ρομαντικές εικόνες του Δυτικού πολιτισμού γιατί δεν είναι αυτό το στυλ τους. Ακόμη, γνωρίζουν ότι η οικογενειακή ζωή θα επηρεάσει την εργασία φωτός που έχουν συμφωνήσει να κάνουν κατά τη διάρκεια της ζωής τους. Πολύ συχνά, ένα θηλυκό αστρικό άτομο θα ερωτευτεί π.χ. κάποιον αρκετά νεώτερο άντρα, που είναι η αδελφή ψυχή της από το δικό τους αστρικό σύστημα.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ - Οι αστρικοί άνθρωποι γνωρίζουν, βαθιά μέσα τους, ότι δεν είναι από τη Γη. Συχνά περνούν τη ζωή τους, νιώθοντας ότι δεν ταιριάζουν εδώ. Ένας αστρικός άνθρωπος είπε, "Πάντα ένιωθα αυτή την αίσθηση ότι με έριξαν σε αυτό τον πλανήτη και περιμένει κάποιον να έρθει να με πάει σπίτι μου". Νιώθουν, βαθιά μέσα τους, ότι η βιολογική τους οικογένεια δεν είναι η πραγματική τους οικογένεια και αναρωτιούνται εάν τους έχουν υιοθετήσει.

Πηγή: Από το βιβλίο "ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ", της Doreen Virtue, εκδόσεις ΚΡΥΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου