Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


Η  Γη ανήκει στην τρίτη βαθμίδα εξέλιξης. Ας τη θεωρήσουμε σαν ένα δημοτικό σχολείο. Σκεφθείτε το εξής απλό, μπορεί να λειτουργήσει ένα σχολείο χωρίς δασκάλους; Δεν μπορεί! Άρα, λοιπόν, οι ορισμένοι αυτοί τύποι ανθρώπων έχουν προσληφθεί σαν δάσκαλοι στο σχολείο που ονομάζεται Γη!

Οι πραγματικοί Απεσταλμένοι του Φωτός είναι αυτοί που εργάζονται αθόρυβα, προσφέροντας προς το κοινωνικό σύνολο, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Ξεχωρίζουν από το έργο που επιτελούν. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, το Συμπαντικό Σχέδιο θα φροντίσει να τους συναντήσει και να τους ενώσει!

Υπάρχουν δύο Σχέδια. Το Σχέδιο Α και το Σχέδιο Β. Στο Σχέδιο Α, υπάγονται οι ψυχές που έχουν έρθει στη Γη για μια συγκεκριμένη αποστολή, από τη γέννησή τους. Οι ψυχές αυτές, νιώθουν ένα αίσθημα επείγοντος και έχουν την εσωτερική γνώση γι' αυτό που έχουν έρθει να επιτελέσουν.

Στο Σχέδιο Β, υπάγονται οι ψυχές που εθελοντικά θα αναλάβουν δράση, ιδία βουλήσει. Έχουν κατέβει στη Γη γι' αυτό το σκοπό, αλλά με το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής.

Στους Απεσταλμένους του Φωτός ανήκει αυτός που από πολύ μικρός έχει μεταφυσικές ανησυχίες και ικανότητες, φθάνει να έχει παράλληλα και τη χαρά της προσφοράς! Ίσως στα πρώτα χρόνια της ζωής του μπορεί να μην το γνωρίζει, μια και η ψυχή όταν ενσαρκώνεται σε ένα γήινο σώμα "χάνει" τη μνήμη της.

Στην πορεία, όμως, είτε επανέρχεται σταδιακά η μνήμη, είτε με κάποιο τρόπο λαμβάνει αυτή την πληροφορία. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι υπάρχει ένας εσωτερικός μηχανισμός, ο οποίος τον κρατά σε εγρήγορση και του δίνει την αίσθηση του επείγοντος, πως για κάποιο σημαντικό λόγο έχει έρθει στη Γη...

Ένας Απεσταλμένος του Φωτός ξεχωρίζει... από τις αξίες του!

Από την προσφορά του προς τους άλλους και το κοινωνικό σύνολο, την ευγένεια, το ήθος, τη συμπόνια, την άνευ όρων Αγάπη, την πνευματικότητα, την καλοσύνη... και όλα εκείνα τα συναισθήματα που δηλώνουν μία ανώτερη και εξελιγμένη ψυχή!

Το τελευταίο διάστημα συμβαίνουν κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα, σε σχέση με τους Απεσταλμένους του Φωτός και εν γένει με τις ψυχές που έχουν έρθει στη Γη για μία συγκεκριμένη αποστολή. Τα ξεκαθαρίσματα αυτά αφορούν ανθρώπους και καταστάσεις που λειτουργούν αρνητικά και παρασιτικά απέναντί τους (οι άνθρωποι που λειτουργούν παρασιτικά, ονομάζονται ενεργειακά βαμπίρ).

Την εποχή αυτή, τα άτομα αυτά χρειάζεται να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους από την "επίπονη" ζωή τους εδώ στη γη και να αποβάλλουν, όσο γίνεται, την ενεργειακή "σκουριά" που έχουν επωμιστεί από το ξένο περιβάλλον. Αυτό επιτυγχάνεται με την απομάκρυνση ακατάλληλων ανθρώπων από δίπλα τους, τη μοναξιά και κατ' επέκταση την απομόνωση και τη συνάντηση ομοίων, που μέσα από την ίδια ενέργεια, θα μπορέσουν να εξισορροπήσουν το αστρικό τους σώμα.

Κάθε σπατάλη τώρα κοστίζει... γι' αυτό και οι Πάνω (Σοφοί Διδάσκαλοι και Οδηγοί) μεριμνούν γι' αυτό. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι, να προστατεύσουμε τον εαυτό μας από κάθε εξωτερική παρεμβολή. Και τα πράγματα θα πάνε από μόνα τους εκεί... που είναι απ' αρχής του κόσμου προγραμματισμένα....

Οι Απεσταλμένοι του Φωτός, οι ψυχές δηλαδή που έχουν ταχτεί να υπηρετήσουν το Συμπαντικό Σχέδιο για τη Γη, σε όποιον τύπο και να ανήκουν, διαθέτουν την πληροφορία αυτή, είτε σε συνειδητό, είτε σε ασυνείδητο επίπεδο. Κάποιες από αυτές, μπορεί να εν-θυμούνται σε μικρότερη ηλικία, άλλες σε μεγαλύτερη. Και αυτό γιατί η ψυχή, από τη στιγμή που εγκλωβίζεται στο γήινο σώμα, χάνει τη μνήμη της. Όμως υπάρχει αυτός ο εσωτερικός μηχανισμός της εν-θύμησης που θα πυροδοτηθεί έτσι κι αλλιώς, την κατάλληλη στιγμή!

Όλοι οι τύποι, κατ' αρχήν είναι ψυχές! Ανήκουν στα αόρατα Συμπαντικά Πεδία και δεν έχουν να κάνουν με Γαλαξίες, συστήματα κ.λ.π. Αν χρειαστεί, θα ενσαρκωθούν σε ορισμένα μέρη, εκεί που το απαιτεί η αποστολή τους. Μπορεί να είναι στο Ηλιακό μας σύστημα, στο Γαλαξία μας, σε άλλα συστήματα ή Γαλαξίες. Δεν έχει σημασία. Το σίγουρο είναι ότι κατάγονται από τις υψηλές Ιεραρχίες του Σύμπαντος και οι περισσότερες ενσαρκώσεις τους έχουν γίνει σε ανεπτυγμένους πλανήτες, όπου κουβαλούν τη μνήμη της εξελιγμένης κοινωνίας!

Οι Ανώτερες ψυχές είναι πολύ λίγες, γύρω στις 8 χιλιάδες σ’ όλη τη Γη. Η κύρια διαμονή τους είναι στο Θιβέτ και την Ινδία (1500). Οι υπόλοιπες είναι διασκορπισμένες σε όλες τις χώρες της Γης.

Στην Ελλάδα, είναι 12, οι περισσότερες είναι στην Αθήνα και οι υπόλοιπες στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα αυτή των 12 απαρτίζεται από μία ευρύτερη ομάδα Απεσταλμένων του Φωτός, αποτελούμενη από 38 άτομα, στο σύνολο 50! Μέχρι στιγμής αρκετές από τις ψυχές αυτές έχουν συναντηθεί, αφυπνιστεί και αναγνωριστεί. Ο πυρήνας των ατόμων αυτών, μαζί με τις υπόλοιπες Ουράνιες ψυχές, θα παίξει σημαντικό ρόλο στα μελλοντικά γεγονότα, συνεισφέροντας σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια της μετάβασης της Γης στη Νέα Εποχή.

Στην εποχή της Αγάπης και της πνευματικής ανάτασης! Χέρι - χέρι και όλοι μαζί θα δουλέψουν σαν ζευγάρια, αποτελούμενα από αγαπημένες αδελφές ψυχές! Οραματίζοντας και φτιάχνοντας μια Νέα Εποχή, γεμάτη με Αγάπη! Και έναν πλανήτη που όλοι ονειρευόμαστε!

Αφιερωμένο σε όλους τους αγαπημένους Απεσταλμένους του Φωτός!

© Κείμενο: Maro karma



1 σχόλιο: