Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΤΥΠΟΙ

Με την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο!













Είναι οι ψυχές που έχουν κατέβει στη Γη για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ανθρωπότητα, η κάθε μία με τις δικές της ξεχωριστές ιδιότητες!

Οι τέσσερις αυτές ιδιότητες είναι:

Η "ΠΑΛΑΙΑ ΨΥΧΗ"

Είναι η ψυχή που έχει αφήσει το στίγμα της στη Γη. Μπορεί να είχε αποκτήσει φήμη και δόξα. Είχε έρθει για να ηγηθεί, για να συγκροτήσει την κοινωνία ή για να μεταδώσει τις γνώσεις της. Συχνά τη συναντάμε σε ανεπτυγμένους πολιτισμούς, να κατέχει ένα σημαντικό πόστο. Επίσης, για μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι πιθανό να είχε ζήσει σαν ερημίτης ή σαν ένας σοφός δάσκαλος. Ίσως θυσίασε τη χαρά της οικογένειας για τους σκοπούς της ή η οικογένειά της δεν την έβλεπε συχνά. Σε αυτή της την ενσάρκωση έχει την ανάγκη να ξεχωρίσει και πάλι και να προσφέρει τις εμπειρίες της, μέσα από τον επαγγελματικό στίβο ή την οικογένεια. 

Ο "ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ"

Είναι η ψυχή που είχε έρθει στη Γη για να προσφέρει τη γνώση, την πνευματική καλλιέργεια και τη θρησκευτική πίστη. Μέσα από τις διδαχές της, έδωσε τα φώτα της στον πολιτισμό, όπως και στην εξέλιξη της φιλοσοφίας, της νομικής, της επιστήμης κ.λ.π. Ίσως έκανε συχνά ταξίδια ή ήρθε σε επαφή με άλλους πολιτισμούς, όπου εμπλούτισε τις γνώσεις της. Σε αυτή της τη ζωή νιώθει έντονα την ανάγκη να διακριθεί και να καταξιωθεί στην κοινωνία μέσα από πνευματικότητα, τη μόρφωση, τις σπουδές κ.λ.π. Υπάρχει ένας "εσωτερικός" μηχανισμός που την αφυπνίζει για να μεταδώσει τις γνώσεις της στην ανθρωπότητα.

Ο "ΑΣΤΡΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ"

Είναι η ψυχή που έχει έρθει στη Γη για εκτελέσει μία συγκεκριμένη αποστολή. Η πραγματική της πατρίδα είναι ένα μακρινό «κάπου αλλού» στο Σύμπαν… Η πλειοψηφία αυτών των ψυχών ασχολούνται με τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο (είναι ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, γιατροί, Αστρολόγοι, δάσκαλοι, δημοσιογράφοι, πολιτικοί κ.α.). Υπάρχει ένας "εσωτερικός" μηχανισμός που τους αφυπνίζει για να προετοιμάσουν τον πλανήτη για την καινούργια Εποχή, την εποχή του Υδροχόου. Διαθέτουν μία χαρισματική προσωπικότητα είναι διαισθητικοί και βλέπουν μπροστά από την εποχή τους.

Ο "ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ"

Είναι η ψυχή που είχε έρθει στη Γη για να μεταδώσει τη βαθιά γνώση, τη μεταφυσική και την επιστήμη. Μέσα από τις εφευρέσεις και τις ανακαλύψεις της, έδωσε τα φώτα της στον πολιτισμό, όπως και στην εξέλιξη της φυσικής, των μαθηματικών κ.λ.π. Είναι η ψυχή που καταδιώχτηκε από τα "στενά μυαλά" της εποχής της (π.χ. την Ιερά Εξέταση), οδηγήθηκε στην πυρά, θανατώθηκε ή φυλακίστηκε. Σε αυτή της την ενσάρκωση διαθέτει ένα μαγνητικό βλέμμα και είναι διαισθητική. Υπάρχει ένας "εσωτερικός" μηχανισμός που την αφυπνίζει για να μεταδώσει τις γνώσεις της στην ανθρωπότητα.

© Κείμενο: Μάρω Ιωαννίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου