Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ

 Αφιερωμένο σε όλα τα υπέροχα Ουράνια παιδιά!

Τα παιδιά του ουράνιου τόξου είναι η τρίτη γενιά ειδικών παιδιών που έχουν ενσαρκωθεί στη Γη μας για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να θεραπευτεί και να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Τα παιδιά του ουράνιου τόξου άρχισαν να εμφανίζονται γύρω στο έτος 2000, αν και μερικά από αυτά γεννήθηκαν νωρίτερα και έγιναν ένα είδος «προσκόπων». Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα από αυτά είναι τώρα στην εφηβεία τους και αρχίζουν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στον κόσμο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των παιδιών του ουράνιου τόξου, του κρυστάλλου και Ίνιγκο;

Τα παιδιά Ίνιγκο γεννήθηκαν ως επί το πλείστον στη δεκαετία του '70 και στις αρχές της δεκαετίας του '80, ήρθαν ως πνευματικοί πολεμιστές που κατέστρεψαν τα κατεστραμμένα συστήματα για να ανοίξουν το δρόμο για την επόμενη γενιά Εργατών του Φωτός. Το πνεύμα Ίνιγκο  είναι ένα πνεύμα πολεμιστή, επειδή ο συλλογικός τους στόχος είναι να εξαλείψουν αυτές τις παλιές δομές - κυβερνήσεις, επιχειρήσεις, εκπαιδευτικά και νομικά συστήματα - που στερούνται ακεραιότητας.

Ένα από τα πιο ευλογημένα χαρακτηριστικά των παιδιών Ίνιγκο είναι η ασυμβίβαστη ειλικρίνειά τους. Ζουν με έναν ισχυρό κώδικα ηθικών αξιών και αισθάνονται ενστικτωδώς τα ψέματα και τη χειραγώγηση. Αντίθετα, τα κρυστάλλινα παιδιά είναι ευγενικά και ήρεμα. Μπορεί να έχουν περιστασιακά ξεσπάσματα, αλλά είναι γενικά ειρηνικά και επιεική. Είναι στοργικά, ευαίσθητα, συμπονετικά και δημιουργικά.

Επειδή τα κρυστάλλινα παιδιά είναι πολύ ευαίσθητα, πολλά από αυτά επιλέγουν να μην τρώνε κρέας ζώων. Νιώθουν επίσης τη φύση διακριτικά, πολλά από αυτά αγαπούν τις πέτρες και τους κρυστάλλους. Δυστυχώς, η «κρυστάλλινη» φύση των ευαίσθητων φύσεων σημαίνει ότι είναι επιρρεπή σε αλλεργίες και εξανθήματα. Άλλα χαρακτηριστικά τους είναι η παρουσία αναμνήσεων από προηγούμενες ζωές και το γεγονός ότι αρχίζουν να μιλούν αργά.

Κατά κανόνα, τα παιδιά του ουράνιου τόξου είναι παιδιά κρυστάλλινων ενηλίκων. Είναι εδώ για να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν τα Ίνιγκο παιδιά και τα κρυστάλλινα παιδιά. Οι όροι «λουλακί», «κρύσταλλο» και «ουράνιο τόξο» που περιγράφουν αυτές τις τρεις γενιές δίνονται από τα χρώματα και τα ενεργειακά μοτίβα στις αύρες αυτών των παιδιών.

Τα παιδιά του ουράνιου τόξου

Τα παιδιά του ουράνιου τόξου θαυμάζουν τα χρώματα, τους αρέσει να περιβάλλονται από φωτεινά και πολύχρωμα πράγματα και να φορούν τα ίδια ρούχα. Επιπλέον, κατακλύζονται από ενθουσιασμό και ενέργεια, είναι πολύ δημιουργικά. Τα παιδιά του ουράνιου τόξου είναι πολύ ευαίσθητα και έχουν την ικανότητα να διαβάζουν τα συναισθήματα των ανθρώπων. Είναι επίσης φυσικοί θεραπευτές και είναι σε θέση να διατυπώνουν ξεκάθαρα τις επιθυμίες τους.

Τα παιδιά του ουράνιου τόξου, χάρη στη μεγάλη τους καρδιά, τη συγχώρεση και την ευγενική φύση τους, φέρνουν χαρά και αρμονία στις οικογένειες τους. Δεν προσβάλλονται ποτέ και επιστρέφουν γρήγορα στην ηλιόλουστη φύση τους μετά από οποιαδήποτε αναστάτωση. Στη νεολαία τους, τα παιδιά του ουράνιου τόξου είναι σε θέση να εκφράσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Έχουν ισχυρή θέληση και δυνατό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά του ουράνιου τόξου μπορούν να εκληφθούν ως πεισματάρικα και ανυπόμονα. Ωστόσο, ο πραγματικός λόγος της συμπεριφοράς τους είναι ότι είναι πολύ ξεκάθαροι για τις δικές τους ανάγκες και ως εκ τούτου αρνούνται να συμβιβαστούν με οτιδήποτε άλλο.

Τα παιδιά του ουράνιου τόξου απολαμβάνουν την πρώτη τους ενσάρκωση.

Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν κάρμα, επομένως μπορούν να απολαμβάνουν τη ζωή στη Γη χωρίς καμία προσκόλληση στο παρελθόν τους. Αυτό εξηγεί επίσης γιατί έχουν τόσο υψηλή ενέργεια - δεν έχουν καρμικά σκουπίδια από προηγούμενες ζωές. Δεδομένου ότι τα παιδιά του ουράνιου τόξου δεν χρειάζονται χάος ή προβλήματα για να εξισορροπήσουν το κάρμα τους, επιλέγουν εντελώς γαλήνιες και σπιτικές οικογένειες για τη γέννησή τους. Συχνά επιλέγουν να ζουν στην κοινωνία των ενηλίκων από κρυστάλλινα ή Ίνιγκο.

Τα χαρακτηριστικά των παιδιών του ουράνιου τόξου:

- Αγαπούν τους πάντες και δεν φοβούνται κανέναν

- Έχουν ισχυρή θέληση και χαρακτήρα, που μπορεί να εκληφθεί ως πείσμα

- Είναι πολύ ενεργητικά

- Νιώθουν διακριτικά τα χρώματα και τις αποχρώσεις τους

- Είναι πολύ δημιουργικά

- Με μεγάλο ενθουσιασμό αντιλαμβάνονται τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή

- Χωρίς καθυστέρηση ξεκαθαρίζουν αν χρειάζονται κάτι

- Έχουν θεραπευτικές ικανότητες που αρχίζουν να εκδηλώνονται από πολύ μικρή ηλικία

- Διαθέτουν ικανότητα τηλεπάθειας

- Συχνά γεννιούνται σε οικογένειες κρυστάλλινων γονέων

- Δεν ενσαρκώθηκαν ποτέ πριν

- Δεν έχουν κάρμα

- Δεν γεννήθηκαν σε δυσλειτουργικές οικογένειες

Δεν είναι ξεκάθαρο σε πολλούς από εμάς αν είμαστε Ίνιγκο, κρύσταλλο ή οποιαδήποτε από τις άλλες κατηγορίες Εργατών του Φωτός. Ωστόσο, το γεγονός ότι νοιαζόμαστε για τον κόσμο και θέλουμε να φέρουμε φως και Αγάπη σε αυτόν σημαίνει ότι είμαστε όλοι σημαντικοί εργαζόμενοι σε αυτόν, ανεξάρτητα από την κατηγορία που ανήκουμε. Είμαστε μια ενωμένη ομάδα έτοιμη να αγκαλιάσει έναν νέο τρόπο σκέψης και ύπαρξης. Μετά από όλα, είμαστε εδώ για να αυξήσουμε την ενέργεια του πλανήτη και να προετοιμάσουμε τον κόσμο για μια νέα συνείδηση ​​όπου αντί για μίσος και φόβο θα υπάρχει φως και Αγάπη.

Πηγή:  http://kolobok.ua/semya/vospitanie/raduzhnye-deti-trete-pokolenie-osobennyh-lyudey-3038.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου