Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ (Doreen Virtue)

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αναφορά από την Doreen Virtue!

Ο τέταρτος τύπος Αγγέλου της Γης, ονομάζεται "Εισερχόμενος". Αυτό είναι ένα ον που ενσαρκώνεται κατόπιν κοινής συμφωνίας με κάποιον που "εξέρχεται", κάποιον που αφήνει το σώμα του/της σε κάποιο ατύχημα, αρρώστια ή στη διάρκεια του ύπνου.

Ο Εισερχόμενος είναι ένα πολύ εξελιγμένο πνευματικό ον με σκοπό ζωής να είναι Εργάτης Φωτός. Ο εισερχόμενος χρειαζόταν να ενσαρκωθεί γρήγορα για τον σκοπό του/της και αποφάσισε να παρακάμψει τη συνήθη μέθοδο ανάπτυξης - έμβρυο, γέννηση, μεγάλωμα. Αντίθετα, η εισερχόμενη ψυχή εντόπισε έναν ζωντανό άνθρωπο που δεν ήταν ευτυχισμένος που ήταν ζωντανός. Ίσως ο Εισερχόμενος βρήκε ένα άτομο καταθλιπτικό ή με αυτοκτονικές τάσεις ή ένα παιδί που είχε δυσκολία προσαρμογής.

Η εισερχόμενη ψυχή τότε επικοινώνησε, συνήθως, μέσα από τα όνειρα ή τη μεταφορά της σκέψης, με το καταθλιπτικό άτομο και είπε, "Θέλω να αναλάβω τις ευθύνες σου και εσύ θα μπορείς να πας στην εστία στον Ουρανό χωρίς αρνητικές συνέπειες που θα συνδέονται με την αυτοκτονία". Εάν ο εξερχόμενος συμφώνησε να αδειάσει το σώμα του/της και να επιτρέψει στον Εισερχόμενο πλήρη κατοίκιση, τότε οι δύο άρχισαν να κάνουν δοκιμαστικές αλλαγές ώστε να δοκιμάσουν τη συμφωνία αρκετές φορές.

Εάν όλα πάνε ομαλά, τότε ο εξερχόμενος ζει το γεγονός που αλλάζει τη ζωή του όπως μία μεγάλη ασθένεια ή ένα ατύχημα. Μερικές, φορές, η αλλαγή γίνεται όταν ο εξερχόμενος κοιμάται και όχι όταν βρίσκεται σε κατάσταση κρίσης, αλλά αυτό είναι σπάνιο. Στον συμφωνημένο χρόνο, ο εξερχόμενος αφήνει το σώμα του και ο Εισερχόμενος αποκτά μόνιμη κατοικία.

Σε αντίθεση με την κατοχή την προσκόλληση, το σώμα περιέχει μόνο μία ψυχή, αυτή του Εισερχόμενου. Καθώς τα πάντα γίνονται με την πλήρη άδεια και συνεργασία του εξερχόμενου, δεν υπάρχουν καθόλου αρνητικές ή σκοτεινές ενέργειες σε αυτή την περίπτωση.

Ο Εισερχόμενος αναλαμβάνει τις τράπεζες μνήμης του εξερχόμενου και μπορεί να μην έχει καν αντίληψη ότι αυτός ή αυτή είναι εισερχόμενος. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για τους Εισερχόμενους, αφού όντα από όλες τις ποικιλίες γίνονται Εισερχόμενοι και εξερχόμενοι. Όμως, εδώ θα βρείτε τα διακριτικά χαρακτηριστικά της ζωής ενός Εισερχόμενου:

Δραστική αλλαγή προσωπικότητας - Αμέσως αφού συμβεί  η νέα είσοδος κατά τη διάρκεια μιας αρρώστιας ή ατυχήματος, οι φίλοι του προσώπου και τα μέλη της οικογένειάς τους αρχίζουν να παρατηρούν "Είσαι τόσο διαφορετικός - νιώθω σχεδόν σαν να μη σε γνωρίζω πια!".

Αλλαγή τρόπου ζωής - Πρόσφατα ενσαρκωθέντες Εισερχόμενοι νιώθουν συχνά ότι δεν τους αρέσει ο τρόπος ζωής του εξελθόντος και έτσι κάνουν αλλαγές αφού μπουν στο σώμα. Μπορεί να χωρίσουν την ή τον σύζυγό τους, να παραιτηθούν από τη δουλειά τους ή να μετακομίσουν αλλού. Ως μέρος της συμφωνίας με τον εξελθόντα, όμως, τακτοποιούν τις υποχρεώσεις του προηγούμενου ακόμα και κατά τη διάρκεια των μεταβάσεων. Έτσι χειρίζονται τις αλλαγές τρόπου ζωής όσο πιο υπεύθυνα μπορούν και είναι δυνατόν.

Αλλαγή ονόματος - Ο εισελθείς μπορεί να ανακαλύψει ότι το όνομα του προηγούμενου ατόμου δεν του ή της ταιριάζει. Έτσι μπορεί να αποφασίσουν να αλλάξουν το μικρό τους όνομα, να αποκτήσουν ένα πνευματικό όνομα ή να αλλάξουν όλο το ονοματεπώνυμό τους.

Πηγή: Από το βιβλίο "ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ", της Doreen Virtue, εκδόσεις ΚΡΥΩΝ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου