Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

ΑΣΤΡΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Αστρικό ταξίδι! Όνειρο ή πραγματικότητα; Μόνο η ψυχή  μας το γνωρίζει...


"Το Αστρικό επίπεδο" είναι προφανώς πολύ κοντά για όλους!

Μερικοί άνθρωποι είναι σε θέση να αφήσουν το σώμα τους, να μεταφέρουν τη συνείδηση τους σε μία μακρινή απόσταση, να μάθουν πολλά και να επιστρέψουν και πάλι στο σώμα τους. "Ταξιδεύουν" σε κατάσταση εγρήγορσης, με απολύτως σαφή συνείδηση και με δική τους πρωτοβουλία. Αυτοί είναι πολύ λίγοι, οι περισσότεροι κάνουν αστρικά ταξίδια ασυνείδητα. Αυτό συμβαίνει αυθόρμητα, παρά τη θέλησή τους και δεν ελέγχουν αυτή τη διαδικασία. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το ταξίδι τελειώνει με επιτυχία.

Κάποιες κρίσιμες καταστάσεις μπορεί να προκαλέσουν ένα αστρικό ταξίδι. Αν, όμως, γίνει παρατεταμένο μπορεί να ακολουθήσει πραγματικός θάνατος, Αλλά στην κατάσταση "έξω από το σώμα", που δεν σχετίζεται με το θάνατο, απαιτείται μία πολύχρονη εμπειρία. Όταν η εμπειρία αυτή έχει μία μικρή διάρκεια, μπορεί να φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, Και να βρεθεί κάποιος σε ένα εντελώς καινούργιο περιβάλλον. Όχι μόνο για να ρίξει μια γρήγορη ματιά στο "χώρο" ή σε ένα "φωτεινό σημείο" ή σε μία "Ουράνια πόλη". Αλλά για να έχει μια μεγάλη "περιπέτεια" στο χώρο του αέρα.

Σε ένα από τα βιβλία του ο Καρλ Γιουνγκ περιγράφει την εμπειρία μίας ασθενούς του, μια γυναίκα που βγήκε από το σώμα της κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης γέννας. Έβλεπε γύρω της τους γιατρούς και τις νοσοκόμες, αλλά ένιωθε να εκτείνεται πίσω σε ένα μαγευτικό τοπίο. Το οποίο έμοιαζε σαν μία άλλη διάσταση! Ένιωθε πως αν έμενε εκεί, θα άφηνε αυτή τη ζωή. Αλλά τελικά, γύρισε στο σώμα της.

Ο Δρ Moody περιγράφει μια σειρά από τέτοιες καταστάσεις, τις οποίες ο ίδιος αποκαλεί  "οριακές" ή εμπειρίες "στα όρια". Όσοι σκόπιμα να προκαλούν μια κατάσταση "αστρικής προβολής", μπορεί συχνά να μπουν σε μία "άλλη διάσταση". Τα τελευταία χρόνια, ένα άτομο που περιγράφει "ταξίδια" σε αυτή τη διάσταση γίνεται ευρέως γνωστό. Και μπορεί να το χρησιμοποιήσουν για ανάλογα πειράματα.

Συνοψίζουμε τα αποτελέσματα:

1. Αυτό είναι μόνο καθαρά "εξωπραγματική" κατάσταση. Μία υπόθεση που κατά τα τελευταία χρόνια αυξάνει τη συχνότητα της με τους απλούς ανθρώπους. Αλλά στην ουσία δεν μπορεί να μας πει τίποτα για το τι συμβαίνει στην ψυχή μετά το θάνατο. Όμως, αυτή συνεχίζει να ζει και έχει συνείδηση.

2. Περιοχές στις οποίες η ψυχή εισέρχεται αμέσως όταν βγαίνει από το σώμα. Και αρχίζει να χάνει την επαφή με ό, τι γνωρίζουμε σαν υλική πραγματικότητα. Είτε είναι μετά το θάνατο, είτε απλά μία έξοδος από το σώμα, αυτό δεν είναι ούτε κόλαση, ούτε παράδεισος, απλά μία περιοχή κοντά στο έδαφος. Η οποία ονομάζεται με διάφορους τρόπους: "απόκοσμη" ή "Bardo", "κόσμος των πνευμάτων", "αστρικό επίπεδο". Για να το δούμε καλύτερα αυτό, ας στραφούμε τώρα στην μελέτη από διάφορες περιπτώσεις με αυθεντικές εμπειρίες από άλλους κόσμους.

Η αιώνια ειρήνη του Ουρανού αποκαλύφθηκε στους ανθρώπους με το θέλημα του Θεού. Και δεν είναι καθόλου σαν το βασίλειο του αέρα στο οποίο είμαστε εδώ για να μάθουμε. Και αυτό είναι ένα μέρος του κόσμου, το οποίο έχει ένα τέλος.

Πηγές: Από το ρώσικο Ιντερνέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου