Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΟΙ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ


Οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι είναι ψυχές που έχουν έρθει στη Γη με μία συγκεκριμένη αποστολή, τη βοήθεια προς το συνάνθρωπο και το κοινωνικό σύνολο. Η πιο σημαντική, όμως, αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τον πλανήτη να μεταβεί σε μία ανώτερη δόνηση μέσα από την προσωπική τους εργασία, την καλοπροαίρετη προσφορά και τη μεγάλη Δύναμη της Αγάπης!

Οι ψυχές αυτές μπορεί να προέρχονται από τα Αγγελικά Βασίλεια, τις Εξωγήινες δυνάμεις, να είναι γηραιές σοφές ψυχές ή Συμπαντικές Οντότητες.

Αυτές συγκαταλέγονται σε διάφορες κατηγορίες, ανάλογα με τον τύπο της αποστολής τους, από προσωπική επιλογή. Οι κατηγορίες αυτές είναι:

- Ηγέτες - στρατηγοί (είναι τα άτομα εκείνα που θα οργανώσουν το σχέδιο δράσης για τη σωτηρία της Γης, μέσα από τη φωτισμένη καθοδήγηση των πνευματικών τους Οδηγών - Ουράνιων Σοφών και θα την οδηγήσουν στην αναγέννησή της).

- Εργάτες φωτός (είναι τα άτομα εκείνα που θα επιτελέσουν σημαντικά στο σχεδιασμό αυτό, μέσα από τη βοήθεια προς το κοινωνικό σύνολο και τις ανθρωπιστικές δραστηριότητες).

- Συμπαντικοί στρατιώτες - βοηθοί (είναι τα άτομα εκείνα που θα απαρτίσουν τις ομάδες δράσης, θα συντονίζουν και θα ελέγχουν τις καταστάσεις).

- Συμπαντικοί κλητήρες (είναι τα άτομα εκείνα που θα μεταφέρουν πληροφορίες, οι γραμματείς των ομάδων δράσης).

Οι Ηγέτες - στρατηγοί είναι πολύ λίγοι, γύρω στις 8 χιλιάδες σ’ όλη τη Γη. Η κύρια διαμονή τους είναι στο Θιβέτ και την Ινδία (1500). Οι υπόλοιποι είναι διασκορπισμένοι σε όλες τις χώρες της Γης. Στη Ρωσία, είναι 450, στην Ευρώπη- 150, στην Ελλάδα- 12, οι περισσότεροι είναι στην Αθήνα και οι υπόλοιποι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας είναι 21 άτομα και στην πρωτεύουσα την Μόσχα των 11 εκατομμυρίων, ούτε ένας!

Αυτές οι ανώτατες ψυχές ανέλαβαν τον ρόλο τους οικειοθελώς, ξέροντας πολύ καλά τις δυσκολίες και το διωγμό, που θα τις περιμένουν. Αυτές εκτελούν την πολύ δύσκολη, υπεύθυνη και επικίνδυνη αποστολή.

Τα κύρια γνωρίσματα των ανώτατων ψυχών σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης, που βρίσκονται εδώ σε αποστολή:

- Αυτές εξωτερικά σε τίποτε δεν ξεχωρίζουν από τους άλλους κοινούς ανθρώπους, παρά μόνο σε έντονη και επεκτατική πνευματικότητα τους

- Αυτές δεν αναζητούν τη γήινη δόξα ή τις υλικές απολαύσεις

- Αυτές δεν συμμετέχουν σε κόμματα, τάγματα και λοιπές οργανώσεις

Οι Ουράνιοι Απεσταλμένοι έχουν κατέβει στη Γη για ένα και μοναδικό σκοπό, τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Όλες, ανεξαιρέτως, είναι σημαντικές γιατί έχουν διαλέξει μία δύσκολη πορεία και ζωή, μια και νιώθουν ξένες σε τούτον εδώ τον τόπο...

Πηγή: BORIS GALIEV, Maro karma και ρώσικο Ιντερνέτ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου