Παρασκευή 9 Απριλίου 2021

ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ


Άλλη ομάδα ανθρώπων, που ανήκουν στους Εργάτες του Φωτός και έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΑΓΓΕΛΟΥΣ - Και οι αρσενικοί και οι θηλυκοί ενσαρκωμένοι Άγγελοι έχουν γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου, συνήθως πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς και παιδικά χαρακτηριστικά. Ένα υψηλό ποσοστό θηλυκών ενσαρκωμένων Αγγέλων αποχρωματίζουν ή βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά.

ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - Οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι έχουν ιστορικό σχέσεων αλληλοεξάρτησης λόγω της προδιάθεσης τους να δίνουν, να είναι στοργικοί και να σώζουν τους άλλους. Επίσης, μπορούν να δουν το καλύτερο μέσα στον καθένα και έτσι συχνά παραμένουν σε καταχρηστικές σχέσεις περισσότερο από όσο θα ανεχόταν ο μέσος άνθρωπος. Οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι, συχνά, έχουν ιστορικό πολλών γάμων και διαζυγίων.

ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΒΑΡΟΥΣ - Οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι, συνήθως, έχουν ιστορίες ψυχαναγκαστικών συμπεριφορών, ειδικά να τρώνε πολύ και συχνά είναι υπέρβαροι. Στρέφονται στο φαί και σε άλλες ουσίες για να διαχειριστούν τα συναισθηματικά τους θέματα, ειδικά εάν έχουν αποσυνδεθεί από την πνευματικότητα τους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΡΩΓΟΙ - Είναι θεραπευτές με φυσικούς τρόπους και συχνά έχουν εργασίες θεραπευτικές ή κοινωνικής υπηρεσίας, όπως νοσοκόμες, θεραπείες μασάζ, κοινωνική εργασία, αεροπορικές εταιρείες ή διδασκαλία. Άγνωστοι ανοίγουν την καρδιά τους σε αυτούς και συχνά λένε, "Δεν ξέρω γιατί σου λέω τόσο προσωπικά πράγματα για μένα. Κάτι έχεις που με κάνει και  σε εμπιστεύομαι".

ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ - Οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι είναι πολύ γενναιόδωροι άνθρωποι που μερικές φορές έχουν δυσκολία να πάρουν. Επομένως, μπορεί να έχουν έλλειμμα στη ζωή τους, μπλοκάροντας τη ροή των χρημάτων, της Αγάπης, της ενέργειας και άλλες φυσικές πηγές. Οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι είναι πολύ ευαίσθητοι στα συναισθήματα των άλλων, συχνά στο σημείο να αγνοούν τις δικές τους ανάγκες. Αυτό μπορεί να οδηγήσει αυτούς τους Αγγέλους να νιώθουν αναστατωμένοι ή πικραμένοι όταν οι δικές τους ανάγκες δεν πληρούνται.

Πηγή: Από το βιβλίο "ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ", της Doreen Virtue, εκδόσεις ΚΡΥΩΝ.

9 σχόλια:

  1. Καλησπέρα. Τα περισσότερα τα έχω, σχεδόν όλα! Ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι πάντα καλά Μαριάνθη μου! Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!

      Διαγραφή
  2. Η ταύτησή μου είναι απίστευτη ,πραγματικά δεν υπάρχει ούτε ένα σημείο να υπάρχει διαφορά το διάβασα 1000 φορές ,,, αλλά φυσικά δεν θα μείνω εκεί, μην σαλτάρουμε κιόλα, Το θέμα είναι ένα,,, γιατί τόση Ειδικά Ψυχική Τυραννία λοιπόν σε αυτά τα Δοτικά Υπέροχα Πλασματα με αποτέλεσμα να πονάνε στο περισσοτερο της ζωής τους??? Πόσο άδικο...Κρίμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θεωρείται άδικο αν συνειδητοποιήσει ένας ενσαρκωμένος Άγγελος ότι είναι ξένος σε έναν ξένο κόσμο... Πιο σημαντική απ' όλα είναι η αποστολή του!

      Διαγραφή
    2. Σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Και γω συγκεντρώνω τα χαρακτηριστικά του ενσρκωμένου αγγέλου!! Μπορώ να πω μετά βεβαιότητος ότι ο κόσμος που ζούμε είναι αφιλόξενος για μας!! Γινόμαστε δέχτες κακομεταχείρισης και δεν μας αποδέχονται εύκολα σε μια κοινωνική ομάδα όπως εργασία πχ ακόμα και να βρούμε σύντροφο στη ζωή φαντάζει αδύνατο. Ηθικό συμπέρασμα μέσα στην γενικευμένη σήψη η οποία έχει διαπεράσει ολόκληρο τον κορμό της κοινωνίας ζούμε στο περιθώριο. Στερούμαστε τα αγαθά όπως τον έρωτα και την σιγουριά μιας καλής θέσγς εργασίας.

      Διαγραφή
    3. Αυτό είναι αλήθεια! Το μόνο που παρηγορεί τις ψυχές αυτές είναι η ανεύρεση ομοίων!

      Διαγραφή
  3. Γειά σας κυρία Μάρω!! Παρήγορο αυτό που λέτε!! Πως θα νιώσουμε όταν αντικρύσουμε κάτι όμοιο με εμάς;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως στους καιρούς που έρχονται και δεν είναι και τόσο μακριά, όλες οι Ουράνιες ψυχές με κάποιο τρόπο θα συναντηθούν. Ο καιρός γαρ εγγύς!

      Διαγραφή
  4. Μακάρι το εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιηθεί αυτό που λέτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή