Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΦΥΠΝΙΣΗ


Φως και Αγάπη! Οι πιο ισχυροί ενεργειακοί φορτιστές!

Αγάπη, Φως και Συμπόνια! Οι Οδηγοί μας για την πραγμάτωση των στόχων μας!

Με την Ελπίδα ότι η Δικαιοσύνη θα λάμψει ξανά στη Γη!

Ας ξυπνήσουμε από το λήθαργο και ας πάρει το σπαθί μας φωτιά! Ήρθε επιτέλους η ώρα να εν-θυμηθούμε και σκορπίσουμε το ΦΩΣ μας παντού!

Η εσωτερική μας φωνή και το ένστικτο μας θα είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι μας!

Η Γη μας χρειάζεται! Ας της  προσφέρουμε την Αγάπη μας και την ενέργεια μας!

Όσο πιο κοντά ερχόμαστε προς το ΦΩΣ, τόσο και αυξάνεται η πνευματική μας άνοδος!

Η γνώση υπάρχει στα βαθύτερα στρώματα του υποσυνειδήτου μας, είναι η γνώση της ψυχής μας!

Είμαστε Κοσμικά Όντα! Τροφοδοτούμε τη Γη με την ΑΓΑΠΗ μας, την ενέργεια μας και το ΦΩΣ μας! Έτσι, αυξάνουμε τη δόνηση της, απομακρύνοντας αρνητικά ιόντα του σκότους!

Ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ψυχική ανάταση! Η Αγάπη και το Φως ας πλημμυρίσουν την καρδιά μας, είναι οι πιο δυνατές ασπίδες!

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε τον κόσμο μας!

Με την Αγάπη, τις θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα μπορούμε να αλλάξουμε θεαματικά τη ζωή μας!

Πρέπει να σπάσουμε τις αλυσίδες και τα πρότυπα που μας έχουν επιβάλει και να ελευθερωθούμε! Να έρθουμε σε επαφή με την καρδιά μας και να την ακολουθήσουμε! Τότε μόνο θα μπορέσουμε να βγούμε από τη φυλακή μας!

Ο χρόνος τρέχει… και μας φέρνει όλο και πιο κοντά στη μεγάλη αλλαγή! Ας οπλιστούμε με ΔΥΝΑΜΗ, ΑΓΑΠΗ και  ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ για τις υπέροχες μέρες που έρχονται!

Είμαστε εδώ... και ατενίζουμε τη Γη, μέσα από το Σύμπαν της ψυχής μας! Πατρίδα μας, ένα μακρινό, κάπου αλλού... όμως αυτός είναι ο τόπος που επιλέξαμε να ζήσουμε! Και με το ΦΩΣ και την ΑΓΑΠΗ μας, να τον μετατρέψουμε σε ένα Παράδεισο!

Όλοι μαζί! Με το Φως και την Αγάπη μας μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!

Είμαστε Μαχητές του Ουρανού! Με το Φως, την Αγάπη μας και την ενέργεια μας ενισχύουμε τον πλανήτη! Και σκορπίζουμε παντού την ελπίδα μιας υπέροχης αλλαγής!

Οι κακουχίες και οι ταλαιπωρίες δεν μας πτοούν! Παίρνουμε πάντα κουράγιο και δύναμη από τη Πηγή! Και συνεχίζουμε να δουλεύουμε εντατικά για τη μεγάλη Αλλαγή!

Ας κλείσουμε τα μάτια και ας γεμίσουμε με Αγάπη κάθε τι που μας περιβάλλει! Το ισχυρό λευκόχρυσο Φως της θα γίνει μία  δυνατή ασπίδα προστασίας!

Δεν είσαι μόνος! Υπάρχουν και άλλα αδέλφια γύρω σου! Άνοιξε την καρδιά σου και την αγκαλιά σου και αυτά θα έρθουν κοντά σου!

Όλα είναι γραμμένα στο βιβλίο της ζωή μας... Δεν έχουμε παρά να εν-θυμηθούμε! Να έρθουμε σε επαφή με την ψυχή μας και να την αγκαλιάσουμε με ΑΓΑΠΗ! Και σαν σοφός διδάσκαλος, θα μας δείξει το δρόμο που εμείς επιλέξαμε!

Ας ελευθερώσουμε την ψυχή μας και ας έρθουμε σε επαφή με την Κοσμική Δύναμη! Μόνο τότε θα αναδυθεί στην επιφάνεια η Γνώση που κρύβουμε μέσα μας! Και έτσι θα μπορέσουμε την μοιράσουμε σε όλη την ανθρωπότητα!

Το ΦΩΣ και η ΑΓΑΠΗ ενεργοποιούν τα διαισθητικά μας κέντρα! Έτσι, ερχόμαστε σε καλύτερη επαφή με την ΠΗΓΗ!

Μαχητής του Φωτός... Όσες ταλαιπωρίες κι' αν συναντήσω στο δρόμο μου, πάντα ελπίζω! Ότι κι' αν με πληγώνει, πάντα συνεχίζω! Και ότι κι' αν συμβαίνει, ποτέ μου δεν λυγίζω! Κοιτάω πάντα μπροστά και πίσω δεν γυρίζω!

Συνεχίζουμε να προσφέρουμε την ΑΓΑΠΗ και το ΦΩΣ μας! Σαν ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ δίνουμε κουράγιο και στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη! Επαναφέρουμε ξεχασμένα ιδανικά και αξίες! Γιατί χρειάζεται όλοι να εν-θυμηθούν τη Θεϊκή φύση μέσα τους!

Πάντα μετά την καταιγίδα έρχεται η γαλήνη! Να έχουμε πίστη, ελπίδα και γλυκιά προσμονή για ένα καλύτερο αύριο!

Οι δυσκολίες με κάνουν πιο δυνατό! Οπλίζομαι με πίστη, Αγάπη και Φως, τα ιερά μου όπλα... και στηρίζομαι στα πόδια μου, προχωρώ στο μονοπάτι της προσφοράς και γίνομαι πιο ισχυρός για το μέλλον!

Με την ελπίδα για έναν υπέροχο κόσμο!

© Κείμενο: Maro karma


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου