Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ

 Αφιερωμένο σε όλους τους υπέροχους Αγγέλους της Γης!


Είναι οι ψυχές που νιώθουν ανάγκη να βοηθήσουν άλλους, ειδικά με πνευματικούς τρόπους, η κάθε μία με τις δικές της ξεχωριστές ιδιότητες.

Οι τέσσερις αυτές ομάδες είναι:

ΟΙ ΑΣΤΡΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Μοιάζουν σαν συνηθισμένοι άνθρωποι, αλλά υπάρχουν μερικά λεπτά, αλλά σημαντικά φυσικά διακριτικά σημεία, που τους ξεχωρίζουν. Συνήθως έχουν μεγάλη επίγνωση της προέλευσης τους.

ΟΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Άλλη μία ομάδα ανθρώπων είναι οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι. Και αυτοί, επίσης, διαθέτουν διακριτικά χαρακτηριστικά. Είναι θεραπευτές με φυσικούς τρόπους και συχνά έχουν εργασίες κοινωνικής υπηρεσίας.

ΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τα ενσαρκωμένα στοιχεία είναι άλλη μία ομάδα Αγγέλλων της Γης που είναι εδώ για να βοηθήσουν. Είναι άνθρωποι των οποίων η προέλευση είναι από το βασίλειο των στοιχείων το οποίο αποτελείται από νεράιδες, ξωτικά και νάνους.

ΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ

Ο τέταρτος τύπος Αγγέλους της Γης ονομάζεται εισερχόμενος και είναι ένα ον που ενσαρκώνεται κατόπιν κοινής συμφωνίας με κάποιον που εξέρχεται.

ΕΑΝ ΕΊΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ

Και οι τέσσερις ομάδες Αγγέλων της Γης είναι πολύ διαισθητικοί και όμως συχνά έχουν δυσκολία να εμπιστευτούν τη διαίσθηση τους. Εν μέρει, αυτό οφείλεται στην πολυετή προσπάθεια προσαρμογής στη ζωή της Γης. Τα έθιμα εδώ είναι τόσο ξένα για τις φυσικές τους τάσεις που οι αστρικοί άνθρωποι και οι ενσαρκωμένοι Άγγελοι σταδιακά μαθαίνουν να αγνοούν τα εσωτερικά τους αισθήματα.

Εάν αναρωτιέστε εάν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις ομάδες, τότε η εσωτερική σας καθοδήγηση θα σας πει περισσότερα. Πριν πάτε για ύπνο, πείτε αυτή τη θετική δήλωση στον ανώτερο εαυτό σας και την πνευματική σας ομάδα: «Σας παρακαλώ στείλτε μου ένα όνειρο με ξεκάθαρα μηνύματα για καταγωγή μου που να μπορώ εύκολα να θυμηθώ όταν ξυπνήσω». Μπορείτε επίσης να γράψετε αυτή τη φράση σε ένα χαρτί και να το βάλετε κάτω από το μαξιλάρι σας. Όταν το υποσυνείδητο σας είναι συναισθηματικά προετοιμασμένο, θα δείτε ένα ζωντανό όνειρο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Η Γη έχει πολλά δώρα να δώσει στον κόσμο, περιλαμβανομένης της Αγάπης, του Φωτός και των μαθημάτων. Η προσευχή μου είναι, ότι εάν ανήκετε σε κάποια από αυτές τις ομάδες, να ανοίξετε την καρδιά σας και να επιστρέψετε στον εαυτό σας να ευχαριστηθεί τον χρόνο πάνω σε αυτό τον υπέροχο πλανήτη.

Η δεύτερη ομάδα: https://www.youtube.com/watch?v=SdRD6jzBWRU
Η τέταρτη ομάδα: https://www.youtube.com/watch?v=aeqrtgeYqYY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου